Despre noi

Despre noi

Tecnomir Grup SRL-D Braila si are ca principala activitate  comertul cu material lemnos si materiale de constructii.
In prezent  Tecnomir Grup SRL-D, datorite unei sectii moderne de tamplareieoate oferi clientilor sai o serie de produse realizate in regie proprie, (amintim aici , trepte si contratrepte unicat executate la comanda, balustri realizati dupa modelul clientului, mobilier din lemn masiv.


Cine suntem….

Tenomir Grup  este condusa de o echipa manageriala tanara si dinamica si dispune de personal calificat in toate departamentele sale, impreuna asigurand companiei o continua ascensiune.
Incepand cu anul 2007 dupa ce actvitatea firmei PAL SA Braila a incetat, o parte din personalul experimentat de pe liniile de productie a fost preluat de Tecnomir Grup SRL-D. 

Misiunea nostra….
Consta in satisfacerea cu maximum de profesionalism a cerintelor clientilor prin furnizarea prompta de produse de calitate si la preturi competitive.

Oferte de produse…

Are la baza patru cuvinte cheie:
Calitate, Garantie, Profesionalism, Diversitate  In ceea ce priveste gama de produse noi compania noastra a aratat ca stie sa raspunda nevoilor pietei si chiar sa fie deschizator de drumuri in dezvoltarea de produse inovatoare si de inalta eficienta.
Compania noastra reuseste sa puna la dispozitie clientilor o gama variata de:
  • PAL MELAMINAT, PAL BRUT , PLACAJ, HDF, PFL BRUT;
  • Parchet laminat, din lemn natur, din bambus, triplustratificat;
  • Lambriuri din lemn de rasinoase si din PVC;
  • Tabla, tiglă metalica, panouri sandwich;
  • Corpuri de iluminat, lustre si lampi decorative;
  • Aparate si componente  electrice profesionale;
 
In asteptarea comenzilor dumneavoastra sperand intr-o coloborare benefica pentru ambele parti va asiguram ca intreaga activitatea companiei noastre este orientata catre client pe care il servim bine si prompt.
Va transmitem:
Distinse salutari.
 
Copyright 2013 tecnomir.ro |Divizie a SC Tecnomir Gup SRL