Retur produse

Produsul tau este lovit/deteriorat


(D.O.A. - dead on arrival)

Daca returnezi bocanci sau accesorii de imbracaminte (tricouri, geci etc.)

Cum returnez produsele?

Schimbul de produse

Adresa de retur

Intentia de retur se face numai in scris. Returnarea produselor primite in stare perfecta se face pe cheltuiala Tecnomir Grup SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate in conditii perfecte - in cel mult 30 zile calendaristice de la data receptionarii produsului si a denuntarii in scris a contractului. Suma se va rambursa in contul persoanei fizice sau juridice care a facut comanda si a platiti contravaloarea produselor, insa numai dupa ce primim email privind intentia de retur la adresa  info@tecnomir.ro
Returul produselor se supune ordonantei nr 34/2014 ce vine pe fondul unor modificări la nivelul UE și abrogă vechea ordonanță 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare:
"Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

 
Copyright 2013 tecnomir.ro |Divizie a SC Tecnomir Gup SRL