Aerosoli

Grid View:

Spray adeziv contact 270 SP, 500ml

(0)
58,76 Lei

Adeziv perfect pentru lipirea  diferitelor materiale, panouri de placare decorative din lemn sau stratificat (Formica®, Résopal®, etc.), placare și lipire pe cauciuc, izolare (nu pentru PS), hârtie, carton, fibră de sticlă, metal, țesături, pâslă, plută, piele, materiale sintetice (întotdeauna testare inainte).Pentru lipire permanentă: aplicaț..

Spray Anti-stropi de sudura, 400ml

(0)
35,92 Lei

Anti-Spat Spray este un spray anti-pulverizator antiinflamabil de înaltă calitate, care împiedică aderarea stropilor de sudare pe suprafețele metalice, astfel încât acestea să nu fie obligate să fie cioplite sau împământate.AplicațiiProtejează mesele de sudare sau alte suprafețe de lucru, cleme, tije de sudare,piese de uzură etc. împotriva stropiri..

Spray curatator adezivi, 400ml

(0)
26,11 Lei

Amestec transparent de solventi pentru curatarea adezivilor proaspeti. Deasemenea degreseaza metalele si substraturile de lipire. Elimina resturile de adeziv intarit. Poate fi folosit ca degresant si curatator. Nu raman resturi. Uscare rapida. Extrem de inflamabil. Se poate aplica in multipozitie 360ºAplicatii:Ideal pentru curatarea si degresarea u..

Spray curatator contacte, 400ml

(0)
30,21 Lei

Spray de curatare si intretinere universala pentru contacte electrice. Dizolva rugina si previne coroziunea. Amelioreaza conductivitatea. Previne pirderile de tensiune. Respinge umiditatea. Necoroziv. Pentru aplicatii interioare si exterioare. Se poate folosii in multipozitie 360º.Aplicatii:Convenabil pentru contacte electrice ca intrerupatoare, po..

Spray curatator frane, 400ml

(0)
24,42 Lei

Curatator cu uscare rapida pentru elementele constructive ale franelor si ambreiajelor. Curata si degreseaza. Nu raman resturi.   Uscare rapida. Nu corodeaza metalele. Se poate aplica in multipozitie 360º.Aplicatii:Elimina rapid lichidul de frana in exces, resturile de ulei, grasimile etc.Deblocheaza piesele componente ale franelor si eli..

Spray curatator izolanti, 400ml

(0)
80,08 Lei

Un spray gata de utilizare și care lucrează rapid pe bază de terpeni pentru îndepărtarea silicoanelor întărite și a polimerilor MS®.Poate fi aplicat pe majoritatea suprafețelor, inclusiv aluminiu, acoperiri,ceramică, tablă laminată, vopsea și anumite materiale plastice.Îndepărtarea reziduurilor vechi de silicon, silicon vărsat sau polimeri MS® vărs..

Spray curatator si degresant, 400ml

(0)
26,11 Lei

Curatator si degresant cu uscare rapida pentru toate lucrarile de intretinere si montaj. Curata grasimile. Uscare rapida. Pentru aplicatii interioare si exterioare. Se poate aplica in multipozitie 360º.Aplicatii:Ideal pentru curatarea si degresarea tuturor pieselor mecaniceSe poate utiliza pentru pregatirea suprafetelor inaintea aplicarii masticuri..

Spray degripant, 400ml

(0)
32,83 Lei

Ulei degripant cu calitati excelente antirugina. Inalta putere penetranta. Dizolva rugina. Inalt factor de protectie. Antirugina, anticorodant. Pentru aplicatii interioarea sau exterioare. Se poate aplica in multipozitie 360º.Aplicatii:Degripant eficace pentru deblocarea pieselor ruginite si oxidateDatorita tensiunii superficiale scazute, uleiul pe..

Spray detector gaz, 250ml

(0)
22,22 Lei

Spray detector scurgeri de gaze, soluţie necorozivă pe bază de săpun. Se aplică prin pulverizare şi conţine gaz reactiv care formează bule de aer localizând scurgerile de gaze din diverse instalaţii. tecnomir.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotogra..

Spray Multi 8 in 1, 400ml

(0)
30,86 Lei

Spray universal de inalta calitate cu 8 actiuni:1. respinge rugina2. lubrifiant3. curatator4. elimina umiditatea5. ulei degripant6. previne coroziunea7. spray de contact8. spray antisocLubrifiant. Curatator. Previne coroziunea si rugina. Elimina mizeria si grasimea. Are efect de intarire si contractare a suprafetelelor (spray antisoc). Elimina umid..

Spray multi curatator, 400ml

(0)
22,98 Lei

Curatator universal care se pulverizeaza sub forma de spuma. Curata si degreseaza. Poate fi dizolvat. Nu lasa reziduri.Aplicatii:Elimina urmele de grasimi, nicotina, ceara, resturi de sapun si alte grasimiDeoarece produsul iese sub forma de spuma, nu curge, deci poate fi folosit pe suprafete verticale cum ar fi geamuri, placi ceramice, oglinzi, lam..

Spray siliconic, 400ml

(0)
29,55 Lei

Descriere:Spray transparent cu proprietati lubrifiante si antiaderente, pe baza de ulei siliconic de inalta calitate destinat unei protectii incolore si lubrifiante.Reduce frecarea. Antirugina. Hidrofug. Izolant electric. Pentru aplicatii interioare si exterioare. Se poate aplica in multipozitie 360º. Rezistenta buna la temperaturi. Nu utilizati la..

Spray teflon-PTFE, 400ml

(0)
40,04 Lei

Lubrifiant de inalta calitate pe baza de Teflon destinat tratamentului pieselor din metal si plastic. Lubrifiant. Protejeaza contra uzurii. Antirugina previne coroziunea. Rezistent la apa. Fara siliconi. Previne coroziunii. Pentru aplicatii interioare si exterioare. Se poate aplica in multipozitie 360º.Aplicatii:Ideal pentru piese supuse la forte s..

Spray ulei de aschiere, 400ml

(0)
46,87 Lei

Ulei de inalta calitate pentru prevenirea supraincalzirii metalelor in timpul prelucrarii prin aschiere. Diminueaza frecarea si uzura. Proprietati de racire excelente. Se poate aplica in multipozitie 360º. Nu este coroziv si nu contine siliconAplicatii:Diminueaza rezistenta la frecare si contractiile mecanice exercitate asupra sculelor aschietoareS..

Spray vaselina alba, 400ml

(0)
33,74 Lei

Descriere:Lubrifiant de inalta calitate pe baza de sapun lithiu alb cu Teflon destinat aplicatiilor grele si pieselor in miscare cu viteza redusa. Protejeaza contra uzurii. Rezistent la apa. Fara siliconi. Previne coroziunii. Pentru aplicatii interioare si exterioare.  Se poate aplica in multipozitie 360º.Aplicatii:Ideal pentru piese in miscar..

Spray vaselina, 400ml

(0)
36,38 Lei

Spray transparent, fara acizi, pentru lubrifiere si protectie, pe baza de ulei vaselina. Protejeaza impotriva influentelor atmosferice si coroziunii. Nu contine acizi. Rezistent la apa. Fara siliconi. Pentru aplicatii interioare si exterioare. Se poate aplica in multipozitie 360º.Aplicatii:Exercita actiune lubrifianta pe metale si plastice si prote..

Spray zinc aluminiu, 400ml

(0)
73,14 Lei

Spray de inalta calitate cu compozitie ridicata de aluminiu-zinc. Confera un aspect de finisare stralucitor. Ideal pentru repararea suprafetelor galvanizate. Foarte economic, eficace si fiabil. Protectie pentru sudura in puncte. Bun conductor electric. Se poate utiliza pe rugina.Aplicatii:Functioneaza ca o solutie de galvanizare care protejeaza fie..

Spray zinc mat, 400ml

(0)
73,14 Lei

Spray de inalta calitate cu compozitie ridicata de zinc (98% zinc). Ideal pentru repararea suprafetelor galvanizate. Foarte economic, eficace si fiabil. Protectie pentru sudura in puncte. Bun conductor electric. Contine 98% zinc. Se poate utiliza pe rugina.Aplicatii:Functioneaza ca o solutie de galvanizare care protejeaza fierul si otelul galvanic ..

Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)