Spume poliuretanice

Sortiment de spume PU pentru asamblare, umplere și lipire. În diferite capacități, cu sau fără pistol. Lipici PU pentru panouri izolante pe acoperișuri plate. 

Grid View:

Artica, Spuma maxi -25C, 870ml

(0)
51,44 Lei

Spuma poliuretanică de înaltă eficienţă şi cu întărire rapidă pentru pistol destinată pentru aplicații în condiții climatice extreme - la temperaturi scăzute (până la -25 ° C) și la umiditate de aer.Caracteristici:timp scurt de formare a peliculei şi de întărire în secţiune, în condiţii optime pelicula se formează deja după 4 minute,nu se contracta..

Flexifoam, spuma Flexibila, filet, 750ml

(0)
43,92 Lei

Flexifoam spuma super elastică de montare-etanşare, de generaţie noua, de înaltă calitate, cu expansiune redusă.   Atenţie! Spuma de culoare albastră.Caracteristici:Deformare elastică mare - capacitatea de a reveni la forma sa iniţială după compresiune de până la 75% sau după tragere de până la 45% fără deterioarea structurii (spuma ..

Pipe, spuma tub canalizare, 750ml

(0)
42,44 Lei

Spumă pentru inele de canalizare, a  găurilor de canalizare și canalelor de comunicare și toate construcțiile de beton.Caracteristici:Rezistență ridicată la compușii organici și deșeuri – apei reziduale, ciupercilor, mucegai etc.Aderență excelentă la beton, țiglă și materiale prefabricate, PVC, și alte materiale plastice, metale și lemnReziste..

Spuma bicomponenta 2k, 400ml

(0)
69,23 Lei

Spumă poliuretanică de montaj, bicomponentă, cu uscare rapidă, pentru fixarea/instalarea tâmplăriei interne – fără utilizarea conexiunilor mecanice. Se întărește fără pătrunderea umidități, poate fi utilizată la orice etanșări, umpleri și izolații în locuri cu acces restricționat a aerului.Caracteristici:Timp foarte scurt de întărire – prelucrarea ..

Spuma Genius Confort, all season, 750ml

(0)
40,17 Lei

Spuma de montaj multisezon, reutilizabilă cu aplicator patentat Genius Gun.Caracteristici:Formula multisezon permite lucrul  la o gamă largă de temperaturi de la  -10°C până la +30ºCUtilizare multiplă – permite întreruperea activității și reluarea în orice moment fără riscul de a bloca supapaOperare doar cu o singură mânăDozare precisă – ..

Spuma Low Expansion, 750ml

(0)
38,92 Lei

Spuma de montare-etanşare cu expandare redusă şi izolare termică şi fonică excelentă, certificată de I.F.T. Rosenheim. Deosebit de utilă la montarea tâmplăriei de lemn de gabarite mari.Caracteristici:Cea mai ridicată izolare termică și fonică (până la-58dB)Timp scurt de formare a peliculei şi de întărireAderenţă excelentă pe majoritatea suprafeţelo..

Spuma Maxi 70L, click&fix, iarna, 870ml

(0)
45,88 Lei

Spuma de montare-etanşare pentru pistolul cu expandare redusă şi izolare termică şi fonică excelentă. Acesta oferă cea mai mare performanță și eficiența de utilizare. Conector baioneta CLICK patentat asigură fixare rapidă şi sigură a cutiei la suportul de teflon al pistolului după rotirea cu ¼ iar formula ,,de iarnă ‘’ permite lucrul la temperaturi..

Spuma Maxi 70L, cu click&fix, 870ml

(0)
42,86 Lei

Spuma de montare-etanşare pentru pistolul cu expandare redusă şi izolare termică şi fonică excelentă. Acesta oferă cea mai mare performanță și eficiența de utilizare. Conector baioneta CLICK patentat asigură fixare rapidă şi sigură a cutiei la suportul de teflon al pistolului după rotirea cu ¼ iar.Caracteristici:Aderenţă excelentă pe majoritatea su..

Spuma Maxi, cu filet, 870ml

(0)
44,20 Lei

Spuma de montare-etanşare pentru pistolul cu expandare redusă şi izolare termică şi fonică excelentă. Acesta oferă cea mai mare performanță și eficiența de utilizare.  Caracteristici:Aderenţă excelentă pe majoritatea suprafeţelor de construcţii cum ar fi zid, cărămidă, beton, piatră, lemn, PVC, aluminiu, inclusiv acoperirit cu straturi de..

Spuma Maxi, cu filet, iarna, 870ml

(0)
45,88 Lei

Spuma de montare-etanşare pentru pistol cu expandare redusă şi izolare termică şi fonică excelentă. Acesta oferă cea mai mare performanță și eficiența de utilizare. Formula ,,de iarnă ‘’ permite lucrul la temperaturi scăzute de până la -10°C.Caracteristici:Aderenţă excelentă pe majoritatea suprafeţelor de construcţii cum ar fi zid, cărămidă, beton,..

Spuma normala pai, 300ml

(0)
22,27 Lei

Spumă Poliretanicӑ Universală pentru montaj cu o aderență excelentă pentru majoritatea materialelor de construcție și cu un timp scurt de întărire. Oferă o izolare ridicată acustică și termică de etanșare. Fiecare tub are sistem de aplicare Genius Gun care permite confort ȋn aplicare, precizie la fel ca ȋn cazul spumei de pistol, lucrul putând fi ȋ..

Spuma normala pai, 500ml

(0)
28,86 Lei

Spumă Poliretanicӑ Universală pentru montaj cu o aderență excelentă pentru majoritatea materialelor de construcție și cu un timp scurt de întărire. Oferă o izolare ridicată acustică și termică de etanșare. Fiecare tub are sistem de aplicare Genius Gun care permite confort ȋn aplicare, precizie la fel ca ȋn cazul spumei de pistol, lucrul putând fi ȋ..

Spuma normala pai, 750ml

(0)
34,75 Lei

Spumă Poliretanicӑ Universală pentru montaj cu o aderență excelentă pentru majoritatea materialelor de construcție și cu un timp scurt de întărire. Oferă o izolare ridicată acustică și termică de etanșare. Fiecare tub are sistem de aplicare Genius Gun care permite confort ȋn aplicare, precizie la fel ca ȋn cazul spumei de pistol, lucrul putând fi ȋ..

Spuma normala pai, iarna, 750ml

(0)
35,58 Lei

PU  Spumă Universală de montaj cu o aderență excelentă pentru majoritatea materialelor de construcție și cu un timp scurt de întărire. Oferă o izolare ridicată acustică și termică de etanșare. Datorită formulei sale speciale permite aplicarea la  temperaturi de până la  –10°C.Caracteristicii:Utilizare multiplă – posibila întrerupere ..

Spuma pistol 60L, click&fix, 750ml

(0)
38,83 Lei

Soudafoam Professional Click & Fix - spuma de montare-etanşare de înaltă calitate cu excelentă aderenţă pe majoritatea materialelor de construcţii. Conector baioneta patentat CLICK asigură fixare rapidă şi sigură a cutiei la suportul de teflon al pistolului după rotirea cu ¼ eliminând potențiale blocaje și scurgeri.Caracteristici:Aderenţă excel..

Spuma pistol 60L, click&fix, iarna 750ml

(0)
39,75 Lei

Soudafoam Professional Click & Fix -10° - spuma de montare-etanşare de înaltă calitate cu excelentă aderenţă pe majoritatea materialelor de construcţii. Conector baioneta patentat CLICK asigură fixare rapidă şi sigură a cutiei la suportul de teflon al pistolului după rotirea cu ¼ eliminând potențiale blocaje și scurgeri.Caracteristici:Aderenţă ..

Spuma pistol 60L, cu filet, 750ml

(0)
38,83 Lei

Spuma poliuretanica normala este o spuma monocomponenta, gaza de lucru, cu gaz propulsor fara CFC, complet inofensiva pentru stratul de ozon.Are un adaptor special din plastic pentru pistolul de spumaCaracteristici:excelenta aderenta pe majoritatea substraturilor (cu exceptia Teflon,PE si PP)inalt factor de izolare termica si acusticafoarte bune pr..

Spuma pistol 60L, cu filet, iarna, 750ml

(0)
39,75 Lei

Soudafoam Professional GUN -10° - spuma de montare-etanşare de înaltă calitate cu excelentă aderenţă pe majoritatea materialelor de construcţii, permite lucrul la o temperatura de până la -10°C.Caracteristici:Aderenţă excelentă pe majoritatea suprafeţelor de construcţii cum ar fi zid, cărămidă, beton, piatră, lemn, PVC, aluminiu, inclusiv acoperiri..

Spuma pistol Yellow, 750ml

(0)
35,84 Lei

Spumă de montaj pentru pistol cu aplicatie pe timp friguros Spumă de montaj cu o redusă extindere destinată tuturor lucrărilor de instalare și finisaje.Caracteristici:Formula redusă de extindere sigura pentru profilurile delicate din PVCCapacitate înaltă și stabilitate dimensionalăTimp scurt de întărire – continuarea prelucrări chiar după aprox. 60..

Spuma pistol Yellow, iarna, 750ml

(0)
36,54 Lei

Spumă de montaj cu o redusă extindere destinată  tuturor  lucrărilor  de instalare și finisaje. Datorită formulei speciale  de "iarnă" permite lucrul  la temperaturi scăzute (de până la  -10°C).Caracteristici:Formula redusă de extindere sigura pentru profilurile delicate din PVCCapacitate înaltă și stabilitate dimensio..

Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)