Despre noi

Despre noi

Datorita unei experiente de peste 8 ani in sectorul de activitate ce se ocupa cu producerea si comertului de materiale lemnoase, materiale de constuctii si elemente metalice, compania noastra va propune o gama diversa de produse variate, disponibile in stoc, gata pentru livrare. sau executate pe comanda in functie de solicitarile transmise.

Atelierele de tamplarie, companiile de transport sau distributie, firmele de constructii dar si pasionatii de bricolaj pot gasi in depozitele noastre o oferta variata de produse disponibile pentru livrare dar si o gama complete de servicii personalizate.
Tecnomir Grup - pasiunea pentru bricolaj: combinam vocatia industriala cu analizarea produselor inovative si cu oportunitatile tehnologice, pentru a oferi clientilor nostril solutii unice in aplicatiile si proiectele dezvoltate. De asemenea acordam o atentie deosebita factorilor de mediu, sustenabilitatii forestiere si a legislatiei in vigoare, folosind si distribuind produse ce respecta standardele internationale.

Ne angajam ca in fiecare zi sa garantam satisfacerea clientilor vis a vis de conformitatea produselor noastre, care respecta toate standardele in vigoare referitor la mediu si calitate.
Datorita implicarii si experientei, suntem in grad sa garantam trasabilitatea materialelor pe toata filiera de productie cu toate certificarile necesare folosirii acestor produse in conditiile legislatiei actuale.

Image
Clientilor nostri le punem la dispozitie cunostintele noastre legate de logistica pentru o livrare rapida datorita colaborarii cu bursa de transport, a mijloacelor proprii, dar si a contractelor incheiate cu firmele de curierat rapid.

O echipa de vanzari in colaborare cu departamantul de logistica se ocupa ca toate solicitarile dvs sa fie procesate in cel mai scurt timp .
Multumita experientei acumulate in acest domeniu, dublata de pasiunea pentru munca noastra, o informare continua si a unui contact permanent cu producatorii privind noutatile aparute si gamele disponibile, asiguram clientii nostril de competentele si seriozitatea de care dam dovada, pentru a oferi solutii in masura sa satisfaca toate exigentele.

Meet The Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eium od tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Ut enim adm inim veniam, quis nostrud exercitation.
Image

Lucas Schultz

Image

Ara Dare

Image

Dimitri Abernathy

Sediu central
G.Enescu no 58, 810544, Braila, Romania

  • Phone: +40 740 882 545
  • Shop:   +40 740 882 545
  • E-mail: info@tecnomir.ro
  • DUNS®: 53-322-3783

CONTACT

Asigurăm consultanță și oferim cele mai potrivite soluții tehnice și estetice.
Vă așteptăm cu informații detaliate.
 Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: 10:00 - 16:00

solsal.jpg