Servicii prelucrare margini

portfolio8

Compania noastra oferă clienților săi un serviciu frezare si cantuire profesionala conform solicitarilor dvs.

 

Pentru comenzi mari, efectuăm prelucrarea perimetrală a panourilor pe bază de lemn pentru a aplica cant din PVC, furnir  sau hartie, de diferite grosimi și tipuri, convenite în funcție de nevoile clienților. Oferim, de asemenea, un serviciu complet de tăiere, frezare și ștanțare, pentru un rezultat impecabil.
 
Serviciul de tăiere este disponibil pe panouri din PAL melaminat (aplicarea marginilor laminate) și pe panouri din placaj furnir plop și panou furniruit (aplicarea marginilor reale din lemn).
Datorită utilizării utilajelor de ultimă generație, suntem capabili să garantăm omogenitatea perfectă a suprafețelor, performanțe estetice optime și rezistență ridicată la uzură. De asemenea, acordăm o atenție deosebită problemei durabilității mediului, angajându-ne pentru o reducere semnificativă a deșeurilor.
 
Pentru a răspunde cererii crescânde de produse adaptate pentru bricolaj, avem, de asemenea, cant cu adeziv, pe care clientul le poate aplica independent, alegând dintr-o gamă largă de propuneri.

Sediu central
G.Enescu no 58, 810544, Braila, Romania

  • Phone: +40 740 882 545
  • Shop:   +40 740 882 545
  • E-mail: info@tecnomir.ro
  • DUNS®: 53-322-3783

CONTACT

Asigurăm consultanță și oferim cele mai potrivite soluții tehnice și estetice.
Vă așteptăm cu informații detaliate.
 Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: 10:00 - 16:00

solsal.jpg